Vodafone Her Şey Yanımda’da Tombala Heyecanı Başladı « Belediyelerden Haberler

27 Nisan 2024 - 18:26
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Vodafone Her Şey Yanımda’da Tombala Heyecanı Başladı

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, oyun portföyüne tombalayı da ekledi. 18 yaşını dolduran ve Vodafone Cüzdanım kontratını onaylayan herkes, Vodafone’lu olsun olmasın, Her Şey Yanımda’da tombala oynayıp sürpriz ikramlar kazanabilecek.

Vodafone Her Şey Yanımda’da Tombala Heyecanı Başladı
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 14:18

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, oyun portföyüne tombalayı da ekledi. 18 yaşını dolduran ve Vodafone Cüzdanım kontratını onaylayan herkes, Vodafone’lu olsun olmasın, Her Şey Yanımda’da tombala oynayıp sürpriz armağanlar kazanabilecek.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, online alışveriş platformu Her Şey Yanımda üzerinden sunduğu oyunlara bir yenisini daha ekledi. 18 yaşını dolduran ve Vodafone Cüzdanım kontratını onaylayan herkes, Vodafone’lu olsun olmasın, Her Şey Yanımda’da tombala oynayıp sürpriz ikramlar kazanabilecek. Vodafone Her Şey Yanımda, müşterilerine yeni oyunlar ve sürpriz armağanlar sunmaya devam edecek.

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları söyledi:

“Türkiye’de birinci kere tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda’da müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, süratli ve kolay bir halde yapma imkânı sunmaya devam ediyoruz. Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes platformumuzu kullanabiliyor ve avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabiliyor. Müşterilerimize klâsik tombala oyunumuzu oynama fırsatı sunmanın heyecanını yaşıyoruz. 18 yaşını dolduran ve Vodafone Cüzdanım mukavelesini onaylayan herkes, Vodafone’lu olsun olmasın, Her Şey Yanımda’da tombala oynayıp sürpriz armağanlar kazanabilecek. Herkesi tombala oyunu oynamaya davet ediyoruz.”

Yanımda Puan kazanma fırsatı

Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden Ulusal Piyango Yönetimi garantisiyle düzenlenen tombala oyunu, klasik tombalada bilinen kurallar ve oyuncu alışkanlıkları dikkate alınarak tasarlandı. 90 top ve 125 sabit kart ile oynanan dijital tombala oyunu, oynadıkça Yanımda Puan kazandırıyor. Kazanılan puan bakiyesi Her Şey Yanımda’da kuyumculuk eserleri dışında tüm alışveriş kategorilerinde ve başka talih oyunlarında kullanılabiliyor. Müşteriler, Tombala sayfası üzerinden sıradaki ve ileri tarihli çekilişler için istedikleri oyun odasından kart satın alabiliyor ve tıpkı anda birden fazla odada çekilişe katılabiliyor.

Dijital tabelada çekiliş

Tombala oyununda kartların üzerinde toplam 15 sayı yer alıyor. Çekiliş vakti geldiğinde, dijital tabelada yer alan 1’den 90’a kadar numaralandırılmış toplar rastgele çekiliyor. Oyun başladığında çekilen numaralar otomatik olarak kartlar üzerinde işaretleniyor. Rastgele bir satırı birinci dolduran oyuncu 1. Çinko’yu tamamlıyor. Rastgele iki yatay sırayı birinci dolduran kişi 2. Çinko’yu tamamlıyor. Kart üzerindeki tüm numaraları birinci dolduran kişi ise Tombala yapmış oluyor. Oyunun sonunda belirlenen büyük ödül, kazanan kart ya da kartlara bölünüyor.

Farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün

Vodafone Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Süpermarket, Kozmetik ve Şahsî Bakım, Anne-Bebek, Moda, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Ev-Yaşam, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Spor ve Outdoor, Pet Shop, Oto Aksesuar ve Altın-Pırlanta olmak üzere farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın eser sunuluyor. Toplamda binden fazla mağazanın faaliyet gösterdiği Vodafone Her Şey Yanımda, bugüne kadar yaklaşık 100 milyon defa ziyaret edildi. Toplam 25 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan platformun müşteri sayısı ise 2 milyona yaklaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.