Casper Nirvana X700 Yüksek Performans İle Mobiliteyi Buluşturuyor « Belediyelerden Haberler

27 Nisan 2024 - 13:52
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Casper Nirvana X700 Yüksek Performans İle Mobiliteyi Buluşturuyor

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın, bir dizüstü bilgisayar ile her yere çarçabuk seyahat edilebilmeyi sağlamak maksadıyla ürettiği Casper Nirvana X700, inceliği ve hafifliğiyle yüzde yüz mobilite sağlıyor. Dört tarafı incecik çerçeve yapısıyla ekran alanını azamide kullanma imkanı tanıyan Casper Nirvana X700, şık tasarım, yüksek performans ve mobiliteyi ustalıkla kullanıcılarına sunuyor.

Casper Nirvana X700 Yüksek Performans İle Mobiliteyi Buluşturuyor
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 12:07

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın, bir dizüstü bilgisayar ile her yere çarçabuk seyahat edilebilmeyi sağlamak maksadıyla ürettiği Casper Nirvana X700, inceliği ve hafifliğiyle yüzde yüz mobilite sağlıyor. Dört tarafı incecik çerçeve yapısıyla ekran alanını azamide kullanma imkanı tanıyan Casper Nirvana X700, şık tasarım, yüksek performans ve mobiliteyi ustalıkla kullanıcılarına sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen bilgisayar üreticilerinden Casper, kullanıcılarına kalite ve itimattan ödün vermeden geniş bir eser yelpazesi sunuyor. Yüksek performansıyla etkileyici bir tecrübe sunan Casper Nirvana X700 dizüstü bilgisayarıyla, kurumsal alandaki gereksinimleri büsbütün karşılıyor. 19.2 mm inceliği, 1.6 kg hafifliği, çok taraflı monitor özellikleriyle meskenden ya da uzaktan çalışma alanları dahil her yerde ofis rahatlığında çalışabilme imkanı sağlıyor. Nirvana ailesinin birinci kavisli tuş yapısına sahip dizüstü bilgisayar modeli olan Casper Nirvana X700, parmak temas alanıyla ahenk sağlayarak daha konforlu bir kullanım tecrübesi yaşatıyor. Göz alıcı metalik antrasit, kuvars ve gece mavisi renkleriyle profesyonel ömürde estetik ve konforu bir ortaya getiren Casper Nirvana X700, ince, hafif ve yenilikçi dizaynıyla göz dolduruyor.

Gücünü Intel’den Şıklığını Çağdaş Casper Dizaynından Alıyor

Casper Nirvana X700, son teknoloji Intel Core™ işlemcileri ve Intel® Iris® Xe grafik kartı teknolojisi ile donatılmış güçlü performansı, çağdaş ve ergonomik bir dizaynla birleştiriyor. Intel® Core™ işlemciler ile güçlendirilen Casper Nirvana X700, işlemci çekirdeklerinin kullanıldığı tüm misyonlarda tatmin edici bir tecrübe sunuyor. Casper Nirvana X700, Intel® Iris® Xe grafik teknolojisi ile düşük güç tüketimi sağlayarak birden fazla vazifenin problemsizce yönetilmesini sağlıyor. Kaliteli ekran imajı tarifine FHD IPS panel, 15.6 inç ekran boyutu ve 250 NIT yansıma önleyici ekran paneli ile yeni bir boyut kazandıran Casper Nirvana X700, ortam ışığına bağlı yansımaları minimuma indirerek uzun ve konforlu kullanım imkanı tanıyor.

180 Derece Açılabilir Ekranı ile Teknolojinin Esnek Hali

Günlük kullanım dışında kurumsal hayatta birçok alanda kullanılan bilgisayarların, kullanıcıların ömrüne ahenk sağlayarak, daha fazla randıman için daha entegre bir dizayna kavuşması gerekiyor. Casper Nirvana bu gereksinimi öngörerek X700 modelinde, 180° açılabilir ekranı ve ergonomik yapısıyla çok daha konforlu bir tecrübe yaşatıyor.

Mobil hayatın sürat kazanmasıyla, çevrimiçi görüşmelerin kullanım sıklığı da hissedilir derecede arttı. Bu gereksinimle kamera çözünürlüğünü 2MP’e yükselten Casper Nirvana X700, sürgülü kamera sistemiyle de kullanıcı mahremiyetini ön planda tutuyor. Tüm dünyada gelişen Wi-Fi sistemine öncülük eden Intel’in Wi-Fi 6 teknolojisiyle tasarlanan Casper Nirvana X700, AX101 modülü sayesinde yüksek sürat, daha az gecikme müddeti ve daha fazla güvenlik sağlıyor. Intel 12. Jenerasyon, Ryzen işlemcilere sahip Casper Nirvana X700‘e yakın vakitte Intel 14.Nesil işlemci opsiyonu da eklenecek.

Renk Opsiyonları İle Göz Dolduruyor

Göz alıcı metalik antrasit, kuvars ve gece mavisi renk seçenekleri, renk seçeneklerine nazaran özel olarak tasarlanmış klavye ve farklı baskı renkleri ile Casper Nirvana X700, iş dinamiklerini değiştirmeye hazırlanıyor.

İşlemci: Intel 12. Jenerasyon, Ryzen işlemciler

• İşletim Sistemi: Windows 11, Windows 11 Pro

• RAM: 8, 16, 32 ve 64 GB seçenekleriyle

• Hafiflik: 1,6 kg

İncelik: 19.2 mm

• Kamera: 720P HD 2MP

• Renk: Metalik Antrasit, Kuvars ve Gece Mavisi

• Ekran Boyutu: 15.6”

• Ekran Panel Tipi: IPS

• Ekran Parlaklığı: 250 NIT

• Çözünürlük Standartı: Full HD

• Ses Sistemi: Dolby

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.