9 milyon TL’yi aşan ödül havuzuyla Honor of Kings Invitational turnuvası Türkiye’de başlıyor « Belediyelerden Haberler

27 Nisan 2024 - 22:28
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

9 milyon TL’yi aşan ödül havuzuyla Honor of Kings Invitational turnuvası Türkiye’de başlıyor

Tüm dünyada 100 milyondan fazla günlük etkin oyuncusu bulunan taşınabilir MOBA devi Honor of Kings, resmi olarak Türkiye’de yayınlandı.

9 milyon TL’yi aşan ödül havuzuyla Honor of Kings Invitational turnuvası Türkiye’de başlıyor
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 14:17

Tüm dünyada 100 milyondan fazla günlük faal oyuncusu bulunan taşınabilir MOBA devi Honor of Kings, resmi olarak Türkiye’de yayınlandı. Fiyatsız ve Türkçe olarak indirilebilen oyuna ilerleyen süreçte lokal Kahraman ve kostümler de getirilecek. Ayrıyeten küresel pazarlara açılma stratejisinde memleketler arası espor ekosistemine 15 milyon dolar yatırım planı oluşturan Honor of Kings, bu programın birinci ayağını da İstanbul’da başlatıyor. 2 – 10 Mart tarihleri ortasında Grand Pera’da düzenlenecek Honor of Kings Invitational 1. Dönem turnuvasına Türkiye dahil 5 farklı ülkeden katılacak espor kadroları, 9 milyon TL’yi aşkın ödül havuzu ve bir üst etaba çıkmak için çaba edecek.

Günlük 100 milyon faal kullanıcıyla dünyanın en çok oynanan taşınabilir MOBA oyunu Honor of Kings, ağır ilgi gören ön kayıt sürecinin akabinde Türkiye’deki oyuncuların kullanımına sunuldu. Lansman ayına özel oyundaki 72 başlangıç Kahramanın tamamı fiyatsız olarak oyuncuların kullanımına açıkken küresel iş birliklerinden SNK ve Hello Kitty üzere markalardan ilham alınan Kahraman ve kostümler de oyunda bulunuyor.

Çoklu oyun modu imkanları

Oyuncularını her vakit yeni marifetler edinmeye ve mevcut marifetlerini geliştirmeye teşvik eden Honor of Kings’te; Standart ve Sıralı 5’e 5, Küçük Kanyon, 1’e 1 ve Sonsuz Dövüş Eğitim üzere alternatif modlarla mevcut. Ayrıca Honor of Kings, oyun içi etkinliklere katılan oyunculara Kahramanlar, kostümler ve daha birçok sürpriz kazanma fırsatı da vadediyor.

Şenyüz: Ön kayıt programına 3 milyondan fazla oyuncu katıldı

Honor of Kings’in ön kayıt sürecinde bölgedeki oyun severlerden ağır bir ilgi gördüğünü söyleyen Tencent Games Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz “Sadece iki ay içerisinde Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve BDT bölgelerinden 3 milyondan fazla oyuncu, oyuna ön kayıt yaptırdı. Dünyanın en çok oynanan taşınabilir MOBA oyununu Türkiye’ye getirirken, oyuncularımızın azamî keyfi almasını sağlamak için çok ağır bir hazırlık süreci geçirdik, ülkemize özel çalışmalar gerçekleştirdik. Oyunda Türkçe lisan takviyesi bulunuyor ve ilerleyen süreçte yerelleştirme unsurlarımızı artıracağız. Özgün Kahraman ve kostümlere ek olarak Honor of Kings’e ülkemizden mahallî karakter ve kostümleri de dahil edeceğiz. Buna paralel oyun kalitesini artırma maksadıyla bölgesel sunucular kuracak, oyuncularımızın taleplerini dinlemek için kurduğumuz özel müşteri hizmetleri gruplarımızla onların geri bildirimlerini her vakit göz önünde bulunduracağız” dedi.

Şenyüz kelamlarına şöyle devam etti: Milletlerarası taşınabilir espor sahnesine 2024 yılı için büyük bir yatırım planıyla giren Honor of Kings Küresel Invitational Series’in birinci turnuvasına mesken sahipliği yapmak üzere seçilmekten büyük gurur duyuyoruz. Bu gelişme, Türkiye’nin global oyun ekosistemindeki ehemmiyetini vurguluyor. 2 – 10 Mart tarihleri ortasında Grand Pera Emek Sahnesi’nde konut sahipliği yapacağımız bu aktiflikte üç Türk kadromuz ülkemizi temsil edecek. Kendileriyle gurur duyuyorum ve bol baht diliyorum. İnanıyorum ki bu program ve takımlarımızın de uğraşıyla espor ekosistemini büyütecek, yeni bir espor kitlesinin oluşmasına önayak olacağız” dedi.

Honor of Kings Invitational 1. Serisi bu hafta İstanbul’da

Honor of Kings Invitational 1’inci dönem turnuvasına; Brezilya, Kazakistan, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden Alpha 7 Esports, Major Pride, Stalwart Esports, Twisted Minds ve Vivo Keyd Stars, Türkiye’den ise Beşiktaş Esports, FUT KAOS, ve IW WRX ekipleri katılacak. Kadrolar, 9 milyon TL’yi aşkın ödül havuzunun yanı sıra Honor of Kings Invitational 2’nci Dönemine yükselme hakkı için yarışacak.

Honor of Kings Türkiye YouTube ve Twitch kanallarından canlı olarak izlenebilecek Honor of Kings Invitational 1. Dönem tertibinin akışı ise şu halde:

  • 2 – 5 Mart: Küme Aşamaları
  • 7 – 8 Mart: Çeyrek Finaller
  • 9 Mart: Yarı Finaller
  • 10 Mart: Final Karşılaşmaları

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.