TİREBOLU’DA TAHSİN EYIBIL RÜZGÂRI « Belediyelerden Haberler

28 Nisan 2024 - 15:38
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

TİREBOLU’DA TAHSİN EYIBIL RÜZGÂRI

TİREBOLU’DA TAHSİN EYIBIL RÜZGÂRI
Son Güncelleme :

23 Kasım 2023 - 11:53

Giresun ilimizin en güzel ilçelerinden Tirebolu başkanına kavuşuyor. Bir dönem Tirebolu’da başkan yardımcılığıda yapmış Tahsin Eyibil resmî olarak memuriyetinden istifa etti ve Belediye Başkanlığı için Ak parti Tirebolu ilçe başkanlığına başvurdu.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesinde siyaset kulisleri hareketleniyor. Tirebolu’da AK Parti’nin güvenilir isimlerinden Tahsin Eyibil Tirebolu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

“Haydi şimdi Tirebolu zamanı” diyen Eyibil Tirebolu için en verimli çalışmayı sürdüreceğini ve Tirebolu’ya hizmet vermek için aday olduğunu belirtti. Tirebolu’nun kalkınması için büyük projeler hazırladıklarını,  Tirebolu’yu Dünya markası yapmak için and içtiklerini belirti. Eyibil “Tirebolu’da ciddi şekilde su sorunu var ve bu sorunu biran önce çözüme ulaşmalı,  biz bu sorunu çözüme ulaştıracağız. Tirebolu’da eski yerleşim yerleri çok fazla var ve buraların hareketlenmesi gerektiğini düşünüyorum ve bu konuda da çözüm önerilerim var. Hayvancılık, tarım, vb. daha doğrusu Tirebolu’nun büyük küçük bütün sorunları ile teker teker ilgilenip hepsini çözmeyi ve Tirebolu halkının en rahat şekilde yaşamasını gönülden istiyorum ve elimden geleni yapacağım” dedi.

Halkta büyük karşılığı olan Tahsin Eyibil’in seçileceğine garanti gözüyle bakılıyor.
<blockquote>
Aydın Benli</blockquote>
Siyaset Bilimci yazar

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.