Sıhhatine itina gösterenlerin vazgeçemediği durak Çosa, Grand Pera’da « Belediyelerden Haberler

13 Mayıs 2024 - 09:56
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Sıhhatine itina gösterenlerin vazgeçemediği durak Çosa, Grand Pera’da

Sıhhatine ihtimam gösterip damak tadından da ödün vermek istemeyenlerin tercihi Çosa, Grand Pera TasteHub’ta hizmet veriyor.

Sıhhatine itina gösterenlerin vazgeçemediği durak Çosa, Grand Pera’da
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 14:33

Sağlığına ihtimam gösterip damak tadından da ödün vermek istemeyenlerin tercihi Çosa, Grand Pera TasteHub’ta hizmet veriyor.

Türkiye’nin birinci sağlıklı fast food zinciri olan Çosa, hafif ve sağlıklı beslenmek, tükettiği esere güvenmek ve özel hissetmek isteyen herkesi, günün her saatinde; meskende, iş yerinde, okulda yahut sporda, nerede olduğu fark etmeksizin taze ve lezzetli öğünleri ile buluşturuyor.

Hızlı, taze ve sağlıklı servisiyle Çosa, Beyoğlu’nun gözdesi olan Grand Pera’nın tarihi atmosferinde hafif ve sağlıklı beslenmek isteyenleri tıpkı çatı altında buluşturarak eşsiz bir tecrübe yaşatıyor.

Sıcacık çorbalardan, sağlıklı hamburgerlere, güzel salatalardan taze mezelere kadar her damak tadına uygun lezzetler sunan Çosa, ezberleri bozan tatları ile konuklarını bekliyor.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN