Kuveyt Türk ‘Ödeme İste’ prosedürünü müşterilerinin hizmetine sundu « Belediyelerden Haberler

13 Mayıs 2024 - 01:26
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Kuveyt Türk ‘Ödeme İste’ prosedürünü müşterilerinin hizmetine sundu

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, para transferi süreçlerinde müşterilerin göndericilerden ödeme talep etmesi temeline dayanan Ödeme İste sistemine dahil oldu. Yeni sistem, para transferinin FAST ile 7/24 süratli ve inançlı bir halde gerçekleşmesine imkân sağlıyor.

Kuveyt Türk ‘Ödeme İste’ prosedürünü müşterilerinin hizmetine sundu
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 13:09

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, para transferi süreçlerinde müşterilerin göndericilerden ödeme talep etmesi aslına dayanan Ödeme İste sistemine dahil oldu. Yeni sistem, para transferinin FAST ile 7/24 süratli ve inançlı bir biçimde gerçekleşmesine imkân sağlıyor.

Türkiye’nin öncü iştirak finans kuruluşu Kuveyt Türk, müşterilerinin gereksinim ve taleplerine yönelik çalışmalar yürütmeye ve iş birliklerine imza atmaya devam ediyor. Kuveyt Türk, banka müşterilerinin FAST ödeme sistemini kullanarak birbirleriyle gerçekleştireceği para transferi süreçlerinde, alıcı tarafın süreci başlatması sonrasında göndericinin talebe cevap vermesini sağlayan bir hizmet olan Ödeme İste sistemine katıldı.

Ödeme İste sistemi, mevcut yapıdan farklı olarak para transferinin alıcı tarafından talep edilebilmesini ve göndericinin de teyidi sonrası para transferinin gerçekleşmesini sağlıyor. Yeni sistem, para transferinin FAST ile 7/24 süratli ve inançlı bir biçimde gerçekleşmesine imkân sağlıyor.

“Müşterilerimizin süreçlerini kolaylaştırmalarına dayanak oluyoruz”

Kuveyt Türk Ferdi ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, “Kuveyt Türk olarak müşteri odaklı yaklaşımımızı sürdürerek yeniliklere süratlice adapte oluyor, müşterilerimizin süreçlerini hızlandırmaya çaba ediyoruz. Alıcının göndericiden ödeme talep etmesi, göndericinin de bu talebe karşılık vermesini sağlayan bir hizmet olan Ödeme İste sistemine dahil olarak müşterilerimizin hizmetine sunduk. Müşterilerimizin 7/24 inançlı süreç yapabilmelerine imkan sağlayan yeni sistem, para transferi bekleyen kişi tarafından süreçlerin başlatılabilmesi, talebi kabul edilmeyecek müşterileri engellenmesi ve gelen ödeme talebinin askıda bekletilebilmesi üzere özelliklere de sahip. Kuveyt Türk olarak müşteri tecrübesini ve memnuniyetini odağımızda tutarak bölümdeki öncü pozisyonumuzu güçlendirmeye çaba edeceğiz” dedi.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN