Genç iletişimcilerden “Miniklerle Bağlantı Atölyesi” projesi « Belediyelerden Haberler

11 Mayıs 2024 - 20:16
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Genç iletişimcilerden “Miniklerle Bağlantı Atölyesi” projesi

Ege Üniversitesi (EÜ) Bağlantı Fakültesi Halkla İlgiler ve Tanıtım Kısmı öğrencileri yeni bir toplumsal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyor. Genç iletişimciler, “Miniklerle İrtibat Atölyesi” projesi ile okul öncesi çağdaki çocukların bağlantı maharetlerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Genç iletişimcilerden “Miniklerle Bağlantı Atölyesi” projesi
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 13:07

Ege Üniversitesi (EÜ) İrtibat Fakültesi Halkla Alakalar ve Tanıtım Kısmı öğrencileri yeni bir toplumsal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyor. Genç iletişimciler, “Miniklerle İrtibat Atölyesi” projesi ile okul öncesi çağdaki çocukların irtibat marifetlerini güçlendirmeyi hedefliyor.

EÜ İrtibat Fakültesi Halkla Bağlar ve Tanıtım Kısmı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hidaye Aydan Bilgilier yürütücülüğünde hazırlanan projenin takımı, Halkla Bağlantılar ve Tanıtım Kısmı 2’nci sınıf öğrencilerinden oluşuyor. Proje kapsamında iki ay sürecek etkinlikler yüz yüze gerçekleştirilecek.

Proje hakkında bilgi veren Doç. Dr. Bilgilier, “Proje, okul öncesi çağdaki çocukları eğlenceli ve bilgilendirici aktivitelerle bağlantı konusunda bilgilendirmek ve farkındalık kazanmalarını sağlarken, sağlıklı irtibat kurmayı bilen bireyler olmalarında yardımcı olmayı hedefliyor. Bu kapsamda, proje takımında yer alan Halkla Münasebetler ve Tanıtım Kısmı 2’nci sınıf öğrencilerimiz; Ecem Kalıpçı, Mevanur Kılalı ve Simay Ölmez, iki aylık mühlet ile düzenleyecekleri oyun etkinliklerinde çocuklarla bilgi ve tecrübelerini paylaşacak” dedi.

Proje kapsamında çeşitli oyun, poster ve slayt hazırlama üzere etkinliklerle hem öğretici hem bilgilendirici bir faaliyet programı hazırladıklarını belirten Doç. Dr. Bilgilier, “Proje ile çocukların kendini daha âlâ tabir eden, daha yeterli bağlantı kuran bireyler olmalarını sağlamanın yanı sıra yapılan etkinlikler ile onlara çalışma alanlarını tanıtma ve geleceklerinde kendilerini bir düzgün birer bağlantıcı olarak görebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. İki aylık sürecin sonunda çocukların irtibat konusunda daha bilgili ve bilinçlenmiş olması hedefliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.