Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Romanından İlhamla Beyazperdeye Taşınan ‘Cadı’ Sineması 26 Nisan’da Vizyona Girmeye Hazırlanıyor! « Belediyelerden Haberler

11 Mayıs 2024 - 04:50
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Romanından İlhamla Beyazperdeye Taşınan ‘Cadı’ Sineması 26 Nisan’da Vizyona Girmeye Hazırlanıyor!

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın tıpkı isimli romanından esinlenerek Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve direktörlüğünü üstlendiği ‘Cadı’ sineması 26 Nisan’da vizyona girmeye hazırlanıyor. WOW STUDIOS’un yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, ruhsal tansiyon cinsindeki sinemadan birinci fragman ve teaser afiş yayınlandı.

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Romanından İlhamla Beyazperdeye Taşınan ‘Cadı’ Sineması 26 Nisan’da Vizyona Girmeye Hazırlanıyor!
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 13:09

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın tıpkı isimli romanından esinlenerek Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve direktörlüğünü üstlendiği ‘Cadı’ sineması 26 Nisan’da vizyona girmeye hazırlanıyor. WOW STUDIOS’un yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, ruhsal tansiyon tipindeki sinemadan birinci fragman ve teaser afiş yayınlandı.

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın birebir isimli romanından ilhamla beyazperdeye aktarılan, katmanlı öyküsü ile birçok temayı içinde barındıran ‘Cadı’ filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak. Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki Cadı söylentilerinin gerisindeki gizemi çözmeye çalışırken gelişen tansiyon dolu olayların anlatıldığı sinemadan dikkat cazibeli birinci teaser ve afiş paylaşıldı.

Naşit Nefi Efendi’ye Furkan Andıç’ın, Buse Meral’in de Fikriye’ye hayat verdiği ‘Cadı’nın takımında ayrıca Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Cet Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Türk Sineması’nın usta isimlerinden Nur Sürer gibi başarılı oyuncular yer alıyor. WOW STUDIOS yapımıyla gerçekleşen sinemanın müziklerinde ise Ercüment Orkut, Cem Tuncer, Sabina Khujaeva imzası bulunuyor.

Psikolojik tansiyonu yüksek, sürükleyici hikayesiyle ‘Cadı’ 26 Nisan’da A90 Pictures dağıtımıyla sinemalarda!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.