Capella Logistics, 2024’ü “İntermodal Atılım Yılı” İlan Etti « Belediyelerden Haberler

13 Mayıs 2024 - 02:52
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Capella Logistics, 2024’ü “İntermodal Atılım Yılı” İlan Etti

Lojistik bölümünün yenilikçi markalarından Capella Logistics, Avrupa Yeşil Mutabakat amaçlarını de baz alarak 2024’ü “intermodal atılım yılı” ilan etti. Capella Logistics CEO’su Aytaç Aykanat, “Toplam taşımalarımız içinde, yüzde 50 olan intermodal hissesini bu sene yüzde 70’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bütün yatırımlarımızı bu doğrultuda planlıyor ve yapıyoruz.” dedi.

Capella Logistics, 2024’ü “İntermodal Atılım Yılı” İlan Etti
Son Güncelleme :

26 Şubat 2024 - 16:36

Lojistik kesiminin yenilikçi markalarından Capella Logistics, Avrupa Yeşil Mutabakat amaçlarını de baz alarak 2024’ü “intermodal atılım yılı” ilan etti. Capella Logistics CEO’su Aytaç Aykanat, “Toplam taşımalarımız içinde, yüzde 50 olan intermodal hissesini bu sene yüzde 70’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bütün yatırımlarımızı bu doğrultuda planlıyor ve yapıyoruz.” dedi.

Türkiye ile Avrupa ülkeleri ortasında kara yolu ve intermodal taşımalar gerçekleştiren Capella Logistics, Avrupa Yeşil Mutabakat amaçları ve Yeşil Lojistik uygulamaları kapsamında bu yıl iklim dostu intermodal taşımalara tartı verecek.

Şirketin CEO’su Aytaç Aykanat, Avrupa Yeşil Mutabakat kapsamında Sonda Karbon Düzenlemesi Düzeneği (SKDM) pilot uygulamasının başladığını hatırlattı. Türkiye’nin ihracatından en büyük hissesi AB ülkelerinin aldığını anımsatan Aykanat, “Dolayısıyla Yeşil Mutabakat’a ahenk, ülkemiz ihracatı açısından büyük değer taşıyor, önemli fırsatlar ve riskler barındırıyor. Biz de iklim dostu Yeşil Lojistik uygulamalarına büyük değer veriyoruz.” diye konuştu.

“Bütün yatırımlarımızı intermodal odaklı yapıyoruz”

Aykanat, “Toplam taşımalarımız içinde, yüzde 50 olan intermodal hissesini bu sene yüzde 70’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bütün yatırımlarımızı bu doğrultuda planlıyor ve yapıyoruz. Araç ve ekipman alırken muhakkak intermodal taşımalara da uyumlu olmasına dikkat ediyoruz.” dedi.

İntermodal nakliyatın düşük emisyon bedellerinin yanı sıra inançlı ve vaktinde teslimat ile maliyet avantajları da sunduğuna dikkati çeken Aykanat, Türkiye’den Avrupa ülkelerine intermodal kapsamında demir yolu ve Ro-Ro çıkışlı nakliyecilik yaptıklarını, son teslimatları kara yolu ile tamamladıklarını anlattı.

Almanya, Hollanda, Belçika’ya demir yolu; İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz’e Ro-Ro

Aykanat, Almanya, Hollanda ve Belçika’ya ulaşmak için çoklukla demir yolu çıkışlı intermodal çizgilerini kullandıklarını, İngiltere, Fransa, İspanya ve Portekiz’e yük taşımak için ise Yalova-Sete Ro-Ro sınırını tercih ettiklerini belirtti.

Aytaç Aykanat, otomotiv yedek modül, alüminyum, dokumacılık, sanayi eserleri, sıhhat, frigo, kimyevi eser, kozmetik ve FMCG başta olmak üzere çabucak her kesimin yükü, özel donanımlı araç ve ekipmanlarla taşıdıklarını da kelamlarına ekledi.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN