Aroma, Dubai Gulfood’da eserlerini kesimle buluşturdu. « Belediyelerden Haberler

12 Mayıs 2024 - 18:06
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Aroma, Dubai Gulfood’da eserlerini kesimle buluşturdu.

Aroma, besin bölümünün dünya çapındaki en kıymetli fuarlarından biri olan Dubai Gulfood 2024 Memleketler arası Besin Fuarı’nda uzunluk gösterdi. Fuarda, Aroma’nın bilhassa karton ambalaj suyu, limonatası ve karadutlu içeceği ağır ilgi gördü.

Aroma, Dubai Gulfood’da eserlerini kesimle buluşturdu.
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 11:35

Aroma, besin kesiminin dünya çapındaki en değerli fuarlarından biri olan Dubai Gulfood 2024 Memleketler arası Besin Fuarı’nda uzunluk gösterdi. Fuarda, Aroma’nın bilhassa karton ambalaj suyu, limonatası ve karadutlu içeceği ağır ilgi gördü.

Türkiye’de meyve suyu ve içecek kesiminin esaslı ve öncü markası Aroma, dünyanın en büyük besin fuarlarından biri Dubai Gulfood 2024’e iştirak sağladı. 200’e yakın ülkeden 5 bin 500’ün üzerinde iştirakçi firmanın bulunduğu Dubai Gulfood 2024’te Aroma, mevcut iş ortaklarıyla bir ortaya gelmesinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen Mauritus, Mali, Moritanya,Trinidad Tobago, Sri Lanka, Singapur, Çin, Japonya, Hong Kong, Vietnam, Thailand’dan da firmalar ile de görüşmeler sağladı.

19-23 Şubat ortasında gerçekleşen fuarda Aroma eserleri büyük ilgi gördü. 400’e yakın firmayla bir ortaya gelen Aroma, eserlerini tüm iştirakçilerin beğenisine sundu. Bilhassa Türkiye’nin, karton ambalajdaki birinci suyu, “Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu” fuarın öne çıkan eserlerinden biri oldu. Meyve suyu ve öteki içeceklerin üretiminde 55 yıldır yenilikleriyle bölüme istikamet veren Aroma’nın lezzetli ve yenilikçi eser portföyü ilgi topladı.

Aroma’nın yeni lezzeti görücüye çıktı

Yenilikçi bakış açısı ve inovatif eserleriyle içecek dalına yeni bir soluk getiren Aroma’nın geniş eser yelpazesine eklediği son eser karadutlu içecek de Dubai’de hem ziyaretçilerle hem de dalın aktörleri ile buluştu. Bağışıklık sisteminin dostu, vitamin ve mineral bakımından varlıklı, antioksidan karadut meyvesini bölgesel bir lezzet olmaktan çıkararak tüm tüketicilerin beğenisine sunan karadutlu içecek de fuarın yıldızlarından oldu.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/belediyelerdenhaberler.com/httpdocs/wp-content/themes/haberv2/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN