AH! Kosmos’tan Akbank Sanat’a Özel Ambient Seti İle 2 Performans « Belediyelerden Haberler

11 Mayıs 2024 - 12:13
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

AH! Kosmos’tan Akbank Sanat’a Özel Ambient Seti İle 2 Performans

Elektronik müzik bestekarı, prodüktör ve ses dizayncısı Başak Günak, nam-ı başka Ah! Kosmos, 1 Mart Cuma günü saat 19:00’da Akbank Sanat sahnesine özel yeni ambient müziklerden oluşan bir setle performans gösterecek. Müzikseverlerin gösterdiği ağır ilgiden ötürü Ah! Kosmos özel seti ile 6 Mart Çarşamba günü saat 19:00’da bir kez daha sahnede olacak.

AH! Kosmos’tan Akbank Sanat’a Özel Ambient Seti İle 2 Performans
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 12:07

Elektronik müzik bestekarı, prodüktör ve ses dizayncısı Başak Günak, nam-ı başka Ah! Kosmos, 1 Mart Cuma günü saat 19:00’da Akbank Sanat sahnesine özel yeni ambient müziklerden oluşan bir setle performans gösterecek. Müzikseverlerin gösterdiği ağır ilgiden ötürü Ah! Kosmos özel seti ile 6 Mart Çarşamba günü saat 19:00’da bir sefer daha sahnede olacak.

Ah! Kosmos, sahnede iki özel konuk ağırlayacak. Gülşah Erol ve Aslı Bostancı, performanslarıyla eşlik edecekler.

Uluslararası sahnelerde işleri sergilenen Ah! Kosmos ürettiği besteler ve yaptığı ses deneylerinin yanı sıra, tiyatro, çağdaş dans, sinema ve görsel sanat projeleri için ses yerleri tasarlıyor ve yere mahsus performanslar gerçekleştiriyor. Müzisyen “Ambient Set” ile müzikleri katmanlarına ayıracak ve müzikseverlere yeni bir müzikal seyahat sunacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.