Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye’nin Atina Büyükelçiliğine ziyaret « Belediyelerden Haberler

14 Mayıs 2024 - 21:25
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye’nin Atina Büyükelçiliğine ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye’nin Atina Büyükelçiliğine ziyaret
Son Güncelleme :

08 Aralık 2023 - 17:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin beşinci toplantısı için bulunduğu Yunanistan’da, Türkiye’nin Atina Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Bu videoyu izlemek için lütfen JavaScript’i etkinleştirin

AA & Ensonhaber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’i kabulü ve çalışma yemeğinin ardından Büyükelçilik Konutu’na geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada ayrı ayrı Avrupa Teknoloji Konseyi Başkanı Byron Nicolaides ile Batı Trakya davasının sembol ismi Dr. Sadık Ahmet’in ailesi ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyelerini kabul etti.

Ergin Ataman ile de sohbet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükelçilik Konutu’na gelişinde Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman ile de bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a elçilik ziyaretinde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.