BOZÇELİKTEN BAŞKAN HASAN AKGÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARET « Belediyelerden Haberler

12 Mayıs 2024 - 05:12
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

BOZÇELİKTEN BAŞKAN HASAN AKGÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARET

BOZÇELİKTEN BAŞKAN HASAN AKGÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARET
Son Güncelleme :

02 Nisan 2024 - 17:09

Mehmet Çatakçı
Avrupa Birliği Komisyonu, Avrupa Birliği Parlamentosu ve Birleşmiş Milletlere akredite olan tek Türk kurumu DMW, Uluslararası Diplomatlar Birliği Başkanı Ferhat Bozçelik ve heyeti Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgünü makamında ziyaret etti.


Ziyater sırasında konuşan DMW Avrupa Başkanı Ferhat Bozçelik ; Dr. Hasan Akgün, halen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Türk Delegasyonu İSTANBUL- Avrupa Birliği Komisyonu, Avrupa Birliği Parlamentosu ve Birleşmiş Milletlere akredite olan tek Türk kurumu DMW, Uluslararası Diplomatlar Birliği Başkanı Ferhat Bozçelik ve heyeti Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgünü makamında ziyaret etti.Birliği Encümen üyeliği görevlerini sürdürmesinin yanında, bizim Onursal Üyemiz olması bizi ayrıyeten gururlandırmıştır. Yerel Yönetimler alanında Avrupa ve Dünyadan sayısız ödüllere layık görülen Başkanımızın, özellikle de Büyükçekmece Belediyesi, Avrupa Konseyi 12 Yıldız Ödüllerini 7. kez almaya hak kazanması ve bu unvanı 7 kez üst üste alan Türkiyedeki tek belediye Büyükçekmece Belediyesi olması dikkat çeken ödüller arasındadır. Türk-Avrupa ekonomik, kültürel, insani sosyal sorumluluk konuları başta, ilişkileri sürekli kılmaya adadığımız misyonumuzla, Onursal Üyemiz Dr. Hasan Akgün başkanımızla Avrupada tam gaz devam edeceğiz dedi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; Avrupa birliği ve Birleşmiş Milletlere akredite olmuş Türkiyede ki tek kurumun şahsıma sundukları Onursal Üyelik nişanını takdim etmeleri, onur ve gurur vermiştir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile uzun yıllardır iş birliği içinde olmaları, aktif çalışmalarına devam etmeleri benim çok önemsediğim bir mevzudur. DMW Avrupa Başkanı Ferhat Bozçelik ile Kıbrıs ve Avrupada birlikte güzel ve başarılı projelere imza atacağımıza inancım tamdır. İfadelerine yer verdi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün makamında ziyarete DMW Heyeti olarak; 27.dönem CHP İstanbul Milletvekili ve DMW Yönetim Kurulu Üyesi Turan Aydoğan, DMW Başkan Yardımcısı Prof.Dr. C. Uğur Özgöker ve Serdal Kılavuz , DMW Yönetiminden, Zühre Eraşık, Sevda Özgöker ve İsviçre DMW Başkan Yardımcısı Halil Sert katılım sağladılar

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.