MİLLİ DİRİLİŞ PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET GÜMÜŞ’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI « Belediyelerden Haberler

20 Mayıs 2024 - 03:49
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

MİLLİ DİRİLİŞ PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET GÜMÜŞ’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

MİLLİ DİRİLİŞ PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET GÜMÜŞ’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 23:47

MİLLİ DİRİLİŞ PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET GÜMÜŞ’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI..

Her geçen gün gelişmekte olan ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü” tebrik ediyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır. Şüphesiz ki devletimizin emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak özellikle son yıllarda işçilerimizin çalışma koşulları ve iş güvencesi konularında büyük gelişmeler görülmektedir.

Ayrılıklar üzerinden tarif etmeye çalışan bir zihniyete karşı, 1 Mayıs’ı, birbirinden farklı görüşlerin, emeğin kutsallığı etrafında birleşebildiği özel bir gün olarak yeni bir yaklaşımla ele alıyoruz. Artık 1 Mayıs, çalışma hayatındaki sorunların tümüyle masaya yatırıldığı; dile getirilen bütün çözüm önerilerinin ve taleplerin değerlendirildiği; bir sonraki 1 Mayıs’a yeni tartışmaların değil, çözümlerin devredildiği yeni bir anlayışla, birlik ve beraberlik içinde kutlanmaktadır.

En kutsal kazanç; alın teri ile kazanılan, helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını, alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. 1 Mayıs gününün taşıdığı anlamın bu kültürün gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir fonksiyon icra edebileceği kuşkusuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle mücadele eden tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyor, bütün emekçi kardeşlerimi sevgiyle selamlıyor, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice yıllar diliyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.