YÜKSEL ÇAKIR ERZİNCAN’DA FARKA KOŞUYOR… « Belediyelerden Haberler

28 Nisan 2024 - 09:54
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

YÜKSEL ÇAKIR ERZİNCAN’DA FARKA KOŞUYOR…

YÜKSEL ÇAKIR ERZİNCAN’DA FARKA KOŞUYOR…
Son Güncelleme :

05 Mart 2024 - 22:35

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır,  seçim çalışmaları kapsamında Yavuz Selim Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.


Yavuz Selim mahallesinde değişim başlıyor diyen Çakır şu ifadelerde yer verdi “ Biz sadece belediye başkanını değil yönetim şeklinde değiştirmek için yola çıktık. Erzincan belediyesi beldelerinde bağlanması ile birlikte 72 mahalleli büyük bir şehir oldu. Yavuz Selim Mahallesi bilir bizim dönemimizde, Mehmet buyruk ve Cemalettin Başsoy döneminde alt yapı çalışması, su şebekeleri ve asfaltlama çalışmaları bizim dönemimize denk geldi. Bizim dönemimizde sadece altyapı değil yeşil alan çalışmalarını da eksik bırakmadan tamamladık. Okulların bahçelerine spor alaları yaptık. Mahalleli kullanması için sosyal alanlar tesis ettik. Mahallemizin imarını ve inşasını geçtiğimiz dönemlerde tamamladık. Şimdi emeğimizi, gayretimizi, çabamızı beldelere de bir şekilde yapacağımız çalışmalarla oralarında Erzincan merkez standardına ulaşması için sarf edeceğiz. Orada 5 yıl aksayan çalışmaları yine Erzincan belediyesi ailesi olarak sizlerin vereceği destek ile birlikte belirli bir noktaya İnşallah yeniden getireceğiz. Çünkü Erzincan köyü ile beldesi ile mahalleleri ile bir bütündür. Özellikle beldeler yürüme mesafesinde olduğu için herkesin yaz aylarında kullandığı kışın ise mahallelere gelip hayatını sürdürdüğü herkesin mahalleler dışında beldelerde de yaşamına devam ettiği bir bütündür Erzincan. Oraları ihmal edemeyiz. Orada ki eksiklikleri İnşallah hep birlikte yapacağımız çalışmalarla belirli bir noktaya getireceğiz.
31 Mart belediye başkan seçimi, belediye meclis üyesi seçimi, il genel meclisi üyesi seçimi ve muhtarlık seçimine karar vereceğiz. Bu seçimi bahsettiğimiz çerçevenin dışına çıkarmanın ne gereği ne bir anlamı var. Bunu niye ifade ediyorum. Son günlerde özellikle duyduklarımız işittiklerimiz söylenilenler ve ortaya koyulan bazı hareketler bu seçimi bir yerel seçimin ötesine taşımaya ve bu konuda bazı yaklaşımlarla olay sulandırılmaya çalışılıyor. Biz bir devlet başkanlığı seçimi yapmıyoruz. Ülkenin bölünmez bütünlüğünü konuşarak bununla ilgili olayı ironi yapıp duygusal hale getirerek yerel seçimi sulandırmanın bir anlamı yok. Eğer sizden yerel seçimde seçeceğiniz belediye başkanı ve ekibinin size hizmet etmeniz için sandıkta belirleyecekseniz bizler neler yapacağımızı, göreve geldiğimizde hangi projeleri ortaya koyacağımızı yürütülen çalışmalara ek olarak neler yapacağımızı sizinle paylaşmalıyız. Yerel seçimin sizlerin bizlerden beklentisi bu, Mahallerin sokakların caddelerin billahsa Erzincan’ın geleceğinin nasıl inşa edileceğini bizden duymak istiyorsunuz. Bizler 12 gündür bununla ilgili  ortaya her bir emeği koyarken maalesef çıktığımız günden beri görmek istemediğimiz, duymak istemediğimiz şeylerle maalesef karşılaşıyoruz. Ama bugün Yavuz Selim mahallesinde ki komşularımız şunu gösterdiler ki ne söylenirse söylensin boş, gökten gelen bir karar var. Erzincan halkı gittiğimiz her yerde bizi bağrına basıyor ve diyor ki Sen bizim irademize konulan hipoteği ortadan kaldırmak Erzincan halkının kendi yöneteceği belediyesini seçmek için yüreğini ortaya koyduysan biz dünde bugünde yarında seninle birlikte olacağız. Dedi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.