Ömeroğlu, “Lojistik Köy” projesi Dilovası’na vizyon katacak « Belediyelerden Haberler

20 Mayıs 2024 - 07:30
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Ömeroğlu, “Lojistik Köy” projesi Dilovası’na vizyon katacak

31 Mart lokal seçim çalışmalarına sürat veren Dilovası Belediye Lider adayı Ramazan Ömeroğlu, S.S Diliskelesi Kooperatifi üyeleri ile bir ortaya geldi. Nakliyeci esnafından dayanak isteyen Ömeroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile hayata geçirecekleri “Lojistik Köy” projesinin Dilovası’na vizyon katacağını söyledi.

Ömeroğlu, “Lojistik Köy” projesi Dilovası’na vizyon katacak
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 15:33

31 Mart lokal seçim çalışmalarına sürat veren Dilovası Belediye Lider adayı Ramazan Ömeroğlu, S.S Diliskelesi Kooperatifi üyeleri ile bir ortaya geldi. Nakliyeci esnafından takviye isteyen Ömeroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile hayata geçirecekleri “Lojistik Köy” projesinin Dilovası’na vizyon katacağını söyledi.

31 Mart 2019’da yapılacak mahallî seçimler öncesi adaylığının belirlenmesinin akabinde Dilovası’nı mahalle mahalle gezen, STK’lar, yöre dernekleri, kooperatifler, esnaflar ve vatandaşlarla sık sık bir ortaya gelen AK Parti Dilovası Belediye Lider adayı Ramazan Ömeroğlu, evvelki gün nakliyeci esnafıyla bir ortaya geldi. S.S Diliskelesi Koop Dernek Lideri Yakup Demir ve Nakliyeci esnafların konuğu olan AK Parti Dilovası Belediye Lider adayı Ömeroğlu, projelerini anlatarak dayanak istedi. Ziyarete AK Parti Dilovası İlçe Lideri İlhan Yıldırım, SKM Lideri Veysi Akyol, meclis üyesi adayları ve nakliyeci esnafı katıldı.

DEMİR, ÖMEROĞLU’NA MUVAFFAKİYETLER DİLEDİ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren S.S Diliskelesi Koop Dernek Lideri Yakup Demir “Yeni kurulan ve geçtiğimiz ay yapılan olağan kongre sonrası arkadaşlarımızın teveccühü ile başkanlık misyonuna seçildikten sonra hem nakliyeci esnafımızın hem de ilçemizin kalkınması için bizde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Dilovası’nda kıymetli bir yere sahip olan nakliyeci esnafımızın kalkınması konusunda da değerli çalışmalar yapmak istiyoruz. Tabi bunları yaparken en güçlü destekçimiz olacak olan lokal idareyle de Dilovası’nın kalkınması noktasında istişarelerde bulunarak çalışmak isteriz. İlçemizin yetiştirdiği ve kendini her alanda geliştiren Ramazan Ömeroğlu ağabeyimizin de seçildiği takdirde ilçemize kıymetli katkıları olacağına inanıyor ve çıkmış olduğu yolda muvaffakiyetler diliyorum.”dedi.

DİLOVASI’NI HOŞ YARINLARA TAŞIYACAĞIM

Demir’in akabinde konuşan AK Parti Dilovası Belediye Lider adayı Ramazan Ömeroğlu’da yaptığı konuşmasında “Cumhurbaşkanımız ve Partimizin aldığı karar doğrultusunda Dilovası’na hizmet için vazifeye layık görüldüm. Bu benim için onur verici bir durum. Bu onura layık olmak ismine Dilovası’nın daha hoş yarınlarına ulaşması ismine üzerime düşen her türlü çalışmayı yapmaya hazırım. Bu mevzuda çok şanslıyım. Hükümetimiz, milletvekillerimiz ve Büyükşehir belediyemiz her vakit yanımızda olacak. Onların dayanağı ile Dilovamızı misyon süremiz içerisinde her geçen gün daha hoş yarınlara taşıyacağıma inanıyorum. Bu hususta siz kıymetli nakliyeci esnafımızın dayanağını istiyorum.” dedi.

“LOJİSTİK KÖY” PROJESİ DİLOVASI’NA VİZYON KATACAK

Diliskelesi nakliyeci esnafına muştular de veren Ömeroğlu, geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Liderimiz Doç.Dr. Tahir Büyükakın’da seçim beyannamesinde açıkladığı Dilovası’na büyük vizyon katacak olan “Lojistik Köyü” projemizi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte hayata geçireceğiz. 8 milyon metrekare alanda kurulacak olan “Lojistik Köy’de” hür bölgeleri, teknoloji geliştirme alanları, depo, antrepo ve tır parkları, Yeni Kuzey Demiryolu temas yolları, Kuzey Marmara ilişkisi, Liman ve Sanayi Tesisleri Elleçleme kapasite artırımı olacak. Bu devasa proje Dilovası’na büyük bir vizyon katacaktır. Önümüzdeki süreçte yapılması için büyük çabamız olacak. Seçim beyannamesine koyarak Dilovası’na yapılması konusunda büyük emekleri olacak olan Büyükşehir Belediye Liderimiz Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve takımına de Dilovası ismine teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.