MİLLETİN İRADESİNE TAŞ KOYANLAR! MİLLETİN İRADESİNİN TECELLİSİ İÇİN YOLA BAŞ KOYANLARLA BAŞ EDEMEZ « Belediyelerden Haberler

27 Nisan 2024 - 13:41
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

MİLLETİN İRADESİNE TAŞ KOYANLAR! MİLLETİN İRADESİNİN TECELLİSİ İÇİN YOLA BAŞ KOYANLARLA BAŞ EDEMEZ

MİLLETİN İRADESİNE TAŞ KOYANLAR!  MİLLETİN İRADESİNİN TECELLİSİ  İÇİN YOLA BAŞ KOYANLARLA  BAŞ EDEMEZ
Son Güncelleme :

10 Mart 2024 - 13:38

Erzincan bağımsız belediye başkan adayı Yüksel ÇAKIR seçim çalışmaları kapsamında Yaylabaşı mahallesi ve Güllüce mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Kalabalık bir grup tarafından tezahüratlarla karşılanan bağımsız belediye başkanı YÜKSEL ÇAKIR ‘’31Mart 2024 seçimlerinin ülkemize ve Erzincan’ımıza hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerini söyle sürdürdü.
Seçimler geçtiğimiz 5 yılın muhasebesinin ve muhakemesinin yapıldığı gelecek yıllarda gerçekleştirilecek olan hizmetlerin ve projelerin anlatıldığı demokrasi şölenleridir. Bağımsız belediye başkan adayı olarak yola çıktığımız gönüllü arkadaşlarımızla ERZİNCAN’ın her noktasında seçim çalışmalarımızda hemşerilerimizle 2009 yılı ve 2014 yılları arasında gerçekleştirdiğimiz projelerimizden ve seçimden sonra eğer görev bize tevdii edilirse vereceğimiz hizmetlerden bahsederek secim bölgelerindeki vatandaşlarımızdan aldığımız bilgilerle bugünkü mevcut belediyecilik anlayışının aksayan yönlerini tespit edip

 

BELEDİYECİLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞININ DEĞİŞMESİ gerektiğini vurguluyoruz. Belediye başkanlığı yaptığı döneme vurgu yapan YÜKSEL ÇAKIR
‘’Belediyeyi yönettiğimiz döneme bakarsak Bir tek ARSA SATMADIK!
Bir kuruş kredi KULLANMADIK!
belediyemizin imkanları ve iller bankasının bize vermiş olduğu olanaklar ile yöneticisi işçisi, memuru tüm belediye çalışanlarımızla enerjimizi, aşkımızı, sevdamızı ve daha iyi hizmet etmek uğruna gayretlerimizi ortaya koyarak büyük işler başardık’’
Hemşerilerimiz 2019 yılından sonra ERZİNCAN belediyesinde farklı bir yönetme biçimi ile karşı karşıya kaldılar. Belde sakinleri kapanan belediyelerini arar hale geldiler. Vatandaşa hizmet eden Bütün makina ve ekipmanlar merkeze çekilerek bölge halkına hizmet veremez duruma getirildi.


Geçmiş belediyelerin emekleri hiçe sayılarak beldelerde belediye ye ait birçok taşınmaz satılarak birer birer elden çıkarıldı. Satılan bu gayrimenkuller ve arsalardan elde edilen gelirler maalesef arsası satılan mahallelere harcanmadığı gibi Yayla başına satılanların bedelleri de çok görüldü.
Yaylabaşı Erzincan’ın göz bebeği Erzincan’ın turizme açılan penceresi. Ergan dağı turizm merkezinin tanıtımında ve çalışmalarda yaylabaşı mahallemizin isminin kullanılmaması hatta haritalarda bile yerinin gösterilmemesi vatandaşlarımızı üzmektedir.
‘’Burada yaşayan hemşerilerimizin isteklerini görmezden gelemezsiniz, seslerine kayıtsız kalamazsınız’’ bugün karşı karşıya kalınan yönetim anlayışı gözü görmez kulağı duymaz bir anlayıştır verilen hizmetler de sadece bu anlayıştan ibarettir.
31 mart tarihinde görev bize tevdii edildikten sonra ivedilikle çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek acil eylem planı hazırlamak sureti ile öncelik sırasına göre merkeze yeni bağlanan mahallelerimizde hibrit belediyeciliğe geçilerek, daha önce olduğu gibi makine ve ekipmanları mahalle sakinlerimizin hizmetine sunarak yerinde yönetim ile sorunları daha hızlı çözen bir belediyecilik hizmeti vereceğiz. Seçimden seçime görünen belediyecilik değil göz önünde olan her zaman hizmete hazır bir belediyecilik anlayışına geçeceğiz.
31 mart günü Erzincan Belediye Başkanlığı seçimlerini TÜRKİYE nin beka sorunuymuş gibi göstermeye çalışan arkadaşlara vatan sevgisini, çalışma azmini ,kardeşliği ,sevgiyi, kalplere ilmek ilmek nasıl işlediğimizi gösterip onları da merceklerle baktıkları rüyalarından uyandıracağız.
Milletin iradesine taş koyanlar , Milletin iradesinin tecellisi için yola baş koyanlarla yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Diyerek sözlerini tamamladı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.