Manisa’da İlk Kez Bir Kadın Adayı Adayı « Belediyelerden Haberler

27 Nisan 2024 - 21:34
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Manisa’da İlk Kez Bir Kadın Adayı Adayı

Manisa’da İlk Kez Bir Kadın Adayı Adayı
Son Güncelleme :

01 Aralık 2023 - 15:08

Manisa’da İlk Kez Bir Kadın Adayı Adayı

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde Turgutlu belediye başkanlığı için ilk kez bir kadın, aday adaylığı başvurusunda bulundu. Senem Yıldız Ateş, MHP’den Turgutlu Belediye Başkanlığı için resmi aday adaylık başvurusunu yaptı. Böylece Senem Yıldız Ateş, Turgutlu’nun ilk kadın aday adayı olarak tarihe geçti.

Turgutlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulunan Senem Yıldız Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

daha önceden Millliyetçi Hareket Partisinde Kadın Kolları Başkanlığı ve Manisa (KAÇEP) İl Başkanlığında yaptığı çalışmaları ile Turgutlu’nun gönlünde taht kuran Senem Yıldız Ateş ismi konuşulması kimileri tarafından sürpriz olurken kimileri tarafından heyecanla karşılandı. Ateş isminin Turgutlu Belediye Başkan adaylığı için kesinlik kazanacağı iddiası gündemde olup her kesimden destek alabileceği söylemleri aldığımız bilgiler arasında yer alıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.