Lider Böcek, Elmalı SKM açılışını yaptı “Ben sözümü Antalya’ya verdim” « Belediyelerden Haberler

20 Mayıs 2024 - 14:27
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Lider Böcek, Elmalı SKM açılışını yaptı “Ben sözümü Antalya’ya verdim”

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri ve Adayı Muhittin Böcek, Elmalı Seçim Uyum Merkezi’nin açılışında birlik ve beraberlik iletisi verdi. Elmalı Belediye Lideri ve Adayı Halil Öztürk ile birlikte 5 yıl daha Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Lider Böcek, “Türkiye ittifakı olarak azimle gururla 5 yıl daha istiyoruz.

Lider Böcek, Elmalı SKM açılışını yaptı “Ben sözümü Antalya’ya verdim”
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 15:33

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri ve Adayı Muhittin Böcek, Elmalı Seçim Uyum Merkezi’nin açılışında birlik ve beraberlik iletisi verdi. Elmalı Belediye Lideri ve Adayı Halil Öztürk ile birlikte 5 yıl daha Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Lider Böcek, “Türkiye ittifakı olarak azimle gururla 5 yıl daha istiyoruz. Antalya’da sizlere hizmet etmek bu Yörük çocuğunun boynunun borcudur. Ben sözümü Elmalı’ya verdim, Antalyalılara verdim. Tıpkı azim kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri ve Adayı Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Lideri ve Adayı Halil Öztürk ile Elmalı Seçim Uyum Merkezi’nin açılışını yaptı. SKM açılışına, CHP Antalya Vilayet Lideri Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır, Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Lideri ve Milletvekili Hasan Subaşı, ilçe lider ve adayları, meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar, STK temsilcileri ile çok sayıda Elmalılı katıldı. Hürmet duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan merasimde Elmalı’da 5 yılda yapılan hizmetlerin anlatıldığı sinema izlendi.

ESKİ SİYASETİ ARIYORUZ

Başkan Muhittin Böcek, 5 yıl evvel Elmalı’ya ne kelam verdiyse yapmış olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Siyasi hayatı boyunca evvel Allah’a sonra halka hesap verdiğini belirten Lider Böcek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski lideri Hasan Subaşı ağabeyimi görünce geçmişe gittim. Subaşı abimin başkanlığı periyodunda Anavatan Partisi olarak biz iktidardaydık lakin işbirliği içinde hizmet ederdik. O devrin siyasetini arar durumdayız. Artık bir proje yapmaya çalış çabucak tahsisi iptal ederler, yaptırmazlar. O periyotta kimse kimseyi ötekileştirmiyordu. Artık durum bu türlü değil. Son vakitlerde siyasetle ilgili konuşulanlara hepimiz üzülüyoruz” dedi.

DAHA UYGUNUNU YAPACAĞIZ

Konuşmasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi çalışanlarına da teşekkür eden Lider Böcek, “Bizler milletimizin parasını, milletimize harcamaya devam edeceğiz. Bizden evvelki tüm belediye liderlerine Antalya’ya ve Elmalı’ya çivi çakan herkese teşekkür ediyoruz. Daha doğrusunu daha düzgünü yapmaya devam edeceğiz” dedi.

SİZLERE HİZMET BU YÖRÜK ÇOCUĞUNUN BOYNUNUN BORCUDUR

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri seçildiğinde 19 ilçe belediyesini de kendi partisinden göreceğini söylediğini hatırlatan Lider Böcek şunları lisana getirdi: “Ancak siyasette birtakım durumlarda yaşamıyor değiliz. Turizm Bakanı arıtma yapıyoruz diyor lakin Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle diyemiyor. Meğer atık su gelirini veriyoruz. Kimse babasının parasını harcamıyor. Kemer’de arıtma yapıyoruz. Kemer’deki atıksu gelirimizin yüzde 27’sini veriyoruz. Bir sefer ağzından Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle demiyor. Biz hizmeti halkımız için yapıyoruz. Bu vesileyle 5 yıl boyunca çalışmalarımızda dayanak olan herkese teşekkür ederim. Türkiye ittifakı olarak azimle gururla 5 yıl daha istiyoruz. Antalya’da sizlere hizmet etmek bu Yörük çocuğunun boynunun borcudur. Ben sözümü Elmalı’ya verdim. Antalyalılara verdim. Birebir azim kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Elmalı Belediye Lideri ve Adayı Halil Öztürk de, Büyükşehir Belediye Lideri ve Adayı Muhittin Böcek, 5 yıl boyunca Elmalı’ya yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, “5 yıl evvel Sayın Lider Elmalı’da en acil ne muhtaçlığın var diye sordu. Elmalı’nın en büyük muhtaçlığı otogardı. Misyona gelir gelmez otogarı kazandırdı. Akabinde, Elmalı’nın gereksinimi olan pazar yeri ve otopark projesini devam ettirdik. Köylerimizde hizmete başladık. 1250 km stabilize yol, 250 km asfalt döktük hala devam ediyoruz. 15 km sıcak asfalt yaptık. 50 yıllık asbestli su içiyorduk. Muhittin liderim ASAT ile birlikte asbestli boruları değiştirdi. Enerya ile görüşerek 2029 da gelmesi planlanan doğalgazı Elmalı’ya getirdi. 4 ay üzere kısa müddette ana caddemizin alt yapısı bitirdi. Doğalgazı döşendi, içme suyu boruları değiştirildi, sıcak asfaltı döküldü, kaldırımları yapıldı, cadde uzunluğu aydınlatması yapıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Minnettarız” ifadelerini kullandı.

TÖRENLE AÇILDI

Konuşmaların akabinde Elmalı Belediye Lideri Halil Öztürk, Lider Muhittin Böcek’e çiçek takdim etti. Daha sonra tüm protokol üyeleri ve iştirakçiler sahnede kurdele keserek, Elmalı Seçim Uyum Merkezi’nin açılışını yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.