Karşıyaka’da “2. El Pazarı” 3 Mart’ta kuruluyor « Belediyelerden Haberler

20 Mayıs 2024 - 09:36
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Karşıyaka’da “2. El Pazarı” 3 Mart’ta kuruluyor

Karşıyaka Belediyesi, tekrar kullanım kültürünü yaygınlaştırmak ve kaynak kullanımında tasarruf sağlamak emeliyle 2. el pazarları düzenlemeye devam ediyor.

Karşıyaka’da “2. El Pazarı” 3 Mart’ta kuruluyor
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 14:18

Karşıyaka Belediyesi, tekrar kullanım kültürünü yaygınlaştırmak ve kaynak kullanımında tasarruf sağlamak gayesiyle 2. el pazarları düzenlemeye devam ediyor.

Hem satıcıların hem de alıcıların aile bütçelerine katkı sağlama fırsatı bulduğu pazarda dayanışma ruhu güçlenirken, tüketim çılgınlığına karşı farkındalık yaratılıyor.

Karşıyaka Belediyesi’nin klasik hale getirdiği 2. El Pazarı’nın Mart ayı tertibi için müracaatlar kabul edilmeye başlandı. 3 Mart Pazar günü 09.00 ile 19.00 saatleri ortasında Bostanlı Pazar Yeri’nde düzenlenecek aktiflikte tezgah açmak isteyenler, 0232 3672565 ve 0531 7707819 numaralı telefonlardan müracaatlarını iletebilecek. Pazarda kullanılabilir durumdaki ikinci el giysi, oyuncak, kadın-erkek aksesuarları, antika eşyalar, özgün kitap, kaset, mecmua üzere eserler ile elektrikli ve elektronik aletleri satışa sunulacak.

FARKINDALIK YARATILIYOR

Karşıyaka Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay periyodunda başlatılan ve vakit zaman farklı temalarla da düzenlenen ikinci el pazarları, Karşıyakalıların yanı sıra İzmir’in öteki ilçelerinde yaşayan yurttaşlardan da ilgi görüyor. Tezgahlara çıkarılan eserler uygun fiyatlarla alıcı bulurken, pazar hem atıl eşyaları çıkara dönüştüren satıcıları hem de tasarruf ederek gereksinimlerini karşılayan alıcıları mutlu ediyor. Dayanışma ruhunu güçlendirmek, aile bütçeleri ile yine kullanım kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlamak emeliyle gerçekleştirilen ikinci el pazarları ile tüketim çılgınlığına karşı da farkındalık yaratılıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.