Deveciler “Burhaniye’de Kalpleri Isıtıyoruz” « Belediyelerden Haberler

20 Mayıs 2024 - 16:54
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Deveciler “Burhaniye’de Kalpleri Isıtıyoruz”

Soğuk kış günlerinde, Burhaniye’de yaşayan gereksinim sahiplerinin konutlarıyla birlikte yürekleri de ısınıyor. Bu sıcaklığın mimarı ise, Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler ve grubu.

Deveciler “Burhaniye’de Kalpleri Isıtıyoruz”
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 16:33

Soğuk kış günlerinde, Burhaniye’de yaşayan muhtaçlık sahiplerinin konutlarıyla birlikte yürekleri de ısınıyor. Bu sıcaklığın mimarı ise, Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler ve grubu.

Kış gelip çattı, Körfezin havasına nam salmış sert rüzgârlarla, soğuk hava şartları kendini düzgünden düzgüne göstermeye başladı. İlçede ekonomik nedenlerden ötürü sobalarını yakamayan vatandaşların yakacak muhtaçlıklarının teminini ise Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler ve takımı üstlendi. Toplumsal yardımların en değerlilerinden biri olan yakacak odun yardımlarını her kış boyunca tek tek hanelere gönderen Deveciler, son beş yılda, tam 50 bin çuval odunu muhtaçlık sahiplerine ulaştırmayı başardı. Belediye Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün özverili çalışmaları sayesinde gürül gürül yanan sobaların etrafında sıcak aile ortamları tekrar kurulmaya başladı.

Burhaniye Belediyesi’nin bu sıcacık projesiyle yalnızca sobaların değil, insanların birbirine olan bağlılığı ve dayanışmasının da alevlendiği ilçede, Lider Deveciler ve grubunun eforları konutları ısıtmakla kalmayarak, kalplerle birlikte umutları da ısıtmayı başardı.

Yakacak gereksinimi olan vatandaşlara, kış boyunca yakacak yardımının yapıldığı Burhaniye’de, Belediye tarafından 5 yılda 50 bin çuval odun dağıtıldı. Muhtaçlık sahibi vatandaşların meskenlerine kadar ulaştırılan odunlar sıcak yürekleri, hiçbir vakit üşütmedi. Toplumsal Belediyecilik anlayışıyla her alanda insan odaklı hizmetler veren Lider Deveciler öncülüğünde ki Burhaniye Belediyesi, ısıttıkları yüreklerle, her daim aydınlık yarınlar için umut olmaya devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.