Derince’de maksat; memnun çocuklar, memnun anneler « Belediyelerden Haberler

20 Mayıs 2024 - 16:39
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

Derince’de maksat; memnun çocuklar, memnun anneler

AK Parti Derince Belediye Lider Adayı İbrahim Tatlı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen “Anne Kent Sağlıklı Hayat Programı” etkinliklerini takip ederek, ailelerle bir ortaya geldi

Derince’de maksat; memnun çocuklar, memnun anneler
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 14:18

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spordan sıhhat taramalarına, eğitimden toplumsal ve kültürel etkinliklere kadar düzenlediği programlar yüzleri güldürmeye devam ediyor. “Anne Kent Sağlıklı Ömür Programı” kapsamında kent genelinde gerçekleşen ve her yaştan anneye yeni nefes alanları açan Büyükşehir Belediyesi’nin projesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken AK Parti Derince Belediye Lider Adayı İbrahim Tatlı de uygulama kapsamında ailelerle bir ortaya geldi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN PROJESİ

Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen programa Lider Adayı İbrahim Şirin’in yanı sıra Cumhur İttifakı ilçe lider ve yöneticileri ile meclis üyesi adayları da iştirak etti. Büyükşehir Belediyesi Bayan ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Anne Kent Projesi’nin 17. Şubesinin açılışı nedeniyle düzenlenen programa katılan İbrahim Sevecen, “Büyükşehir Belediyemizin bu projesi Kocaeli genelinde annelere faal hayatın kesimi olmaları ismine kıymetli bir fırsat sunuyor. Bu merkezlerin açılmasında emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.