ÇAKIR’DAN ER SEVENLER MAHALLESİNE MÜJDELER « Belediyelerden Haberler

28 Nisan 2024 - 13:14
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

ÇAKIR’DAN ER SEVENLER MAHALLESİNE MÜJDELER

ÇAKIR’DAN ER SEVENLER MAHALLESİNE MÜJDELER
Son Güncelleme :

09 Mart 2024 - 13:21

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır,  seçim çalışmaları kapsamında Ersevenler Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ersevenler mahallesine müjdeler veren Çakır şu ifadelerde yer verdi “Değerli er seven mahallesi sakinleri mevcut muhtarımız sizin isteklerinizi taleplerinizi Erzincan belediyesine aracılık yaparak iletiyordu. Ancak görüyorum ki o günle bugün arasında bir fark var bizler imkânlarımızı zorlayarak Erzincan’ın bütün mahallelerini seferber ederek eldeki imkanlarla yapılan hizmetleri hayata geçirmeye gayret ediyorduk. Burada o yıllarda mahallemizin yolları çamurdu burası asfaltla bizim dönemimizde tanıştı. Yine o dönemde mahallenin durumu ile alakalı defalarca konuştuk bu mahalleye eksik olan hizmetlerine kavuşturmak için neler talep ediliyor birer birer yazdık.

Burada bir caminin eksik olduğunu ve Kur’an kursunun eksik olduğunu söylediler beraber yaptık. Muhtarlık binamız o günlerde yoktu muhtarlık binasını da beraber yaptık. Burada mülkiyet sorunu doğalgaz ve yeşil alan sorunlarının olduğunu ve bunun için de çalışma başlattık ancak 2014’te görevi bıraktığımız zaman maalesef bu sorunlar da o zaman da kaldı.
O yıllarda bıraktığımız noktadan ileri giden hiçbir şey yok. Çocuk oyun parkı yok halk eğitim kursu yok ilköğretim okulu yok doğalgaz yok ülkeye sorunu ile ilgili sadece çözebilenler çözmüş onun dışında hiçbiri maalesef çözememiş. Bu sorunlar bıraktığımız yerde maalesef duruyor.
ÇOCUK PARKI VE FUTBOL SAHASI YAPACAĞIZ.
Sadece belediye başkanını değiştirmeyeceğiz Erzincan belediyesinin yönetim anlayışını da değiştireceğiz hep birlikte. Benim dönemimde inşallah bu sorunların hepsini çözeceğiz yarım kalan eksiklikleri tamamlayacağız.
MÜLKİYET SORUNUNU HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZECEĞİZ
Orada çocuklarımızın diğer mahallelerde olduğu gibi burada oyun parkı yok futbol oynayacağı bir sahaları yok söz veriyoruz göreve geldiğimizde ilk işimizden biri bu olacak. Bu bahsettiğimiz mülkiyet sorununu hızlı bir şekilde ele alıp çözdükten sonra yeşil alan planlamasını da yaparak İnşallah mahallemize kazandıracağız diye konuştu

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.