ÇAKIR “ERZİNCAN KAYIP YILLARINI TELAFİ EDECEK « Belediyelerden Haberler

28 Nisan 2024 - 11:09
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

ÇAKIR “ERZİNCAN KAYIP YILLARINI TELAFİ EDECEK

ÇAKIR “ERZİNCAN KAYIP YILLARINI TELAFİ EDECEK
Son Güncelleme :

20 Mart 2024 - 13:48

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır’ı Demirkent mahallesinde coşkulu bir kalabalık meşaleler ile karşıladı.
31 Mart 2024 yerel seçimlere destek isteyen Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır Demirkent mahallesinde Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.


Demirkent Mahallesinde Yoğun bir ilgiyle karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Artık sayılı günler kaldı 31 Mart 2024 gününe günler geçtikçe Erzincan’da hemşerilerimizin iradelerinin yoğunluğu daha da artıyor. Nereye gitsek onu hissediyorum meydanlar doluyor taşıyor insanların umutları ve heyecanları gün geçtikçe artıyor. Sizlerin bu gösterdiği yoğun ilgi alakadan dolayı arkadaşlarım adına şahsım adına her türlü takdirin üstünde bir takdire şayan olduğunuzu düşünüyorum, Hepinize teşekkür ediyorum.
Seçim öncesinde yapılan bu çalışmaların seçimden sonra nasıl bir yönetim anlayışı ortaya koyacağımızın bir provası olduğunu ifade ediyoruz her yerde. Biz Erzincan belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi önce vatandaşta bir vatandaşla gelebileceğimiz platformları zeminleri oluşturacak yeri geldiğinde sokakta, yeri geldiğinde caddede, yeri geldiğinde pazarda, yeri geldiğinde camilerde ve okullarda, mahallelerde, meclislerde, herkesin şehrimize ait ihtiyaç ve düşüncelerini not edecek dinledikten sonra onları anlayıp bir şekilde bununla birlikte bu konuda atılacak adımlara ihtiyaçları dikkate almak suretiyle şekillendirip birer birer sorun olmaktan bütün meseleleri beraberce çözeceğiz.

Biz Erzincan’a sadece üç beş yönetici ile veya belediyedeki yanımızdaki arkadaşlarla değil sizlerle yönetmek istiyoruz. İstiyoruz ki Erzincan’a geçmişte olduğu gibi hep birlikte yönetelim. İşte bu ziyaretlerde insanların ilgiye alakaya belediyenin hizmetlerinde kendi fikir ve düşüncelerini yer almasını susadıklarını görmekten dolayı da açıkçası umutlanıyoruz. Siz ne kadar istekli olursanız siz şehir adına ne kadar arzulu olursanız yönetenler de bunu dikkate aldıklarında o kadar gayretli olurlar. Onu gördüğümüz için diyoruz ki bu seçim provasından geleceğin Erzincan’ın inşası noktasında çok güzel neticeler çıkacak. Erzincan kayıp yıllarını telafi edecek ve bu açığı kapatarak geleceğe doğru yürüyerek değil koşarak ilerleyecek inşallah. diye konuştu

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.