“BEYLER MÜSADENİZLE « Belediyelerden Haberler

28 Nisan 2024 - 16:12
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

“BEYLER MÜSADENİZLE

“BEYLER MÜSADENİZLE
Son Güncelleme :

04 Aralık 2023 - 12:45

“Beyler müsaadenizle, ben de varım ” diyerek CHP’den Çekmeköy Belediye Başkanlığına talip olan Avukat Ayşen Muştu, Çekmeköy CHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen ‘Aday Adaylığı Açıklama’ toplantısında basın mensupları ve partililerle biraraya geldi.

 

 “BEYLER MÜSADENİZLE…”

Yerel seçim çalışmalarında siyasi partilerin belediye başkan aday adaylığı başvuruları hızla devam ediyor.  Çekmeköy’de tek kadın belediye başkan aday adayı olan Avukat Ayşen Muştu, “Müsadenizle Beyler, Çekmeköy’de bende varım” diyerek ilçe başkanlığına başvurusunu gerçekleştirdi.

İlçe başkanlığında düzenlenen programda ilçenin yine kadın başkanı olan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan, rahatsızlığına rağmen Muştu’yu yalnız bırakmadı.

CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Hülya Karakaya Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Saadet Çerkez ve Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç’da Ayşen Muştu’nun yanında oldu.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan, “Ayşen hanım başvuru yapan tek kadın Belediye Başkan aday adayımız. Bundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Av. Ayşen Muştu yaptığı konuşmada “Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile Çekmeköy’ü daha güzel bir geleceğe taşımakta kararlıyım. Bu güzel kentin ranta dayalı, planlamadan kaynaklı imar sorunları var, şehir içi ulaşım derdi var, gençlerini, ev kadınlarının, velhasıl her kesiminin çeşitli problemleri mevcut. Sürekli vatandaşlarımızla birlikteyiz. Tüm talepleri görüyoruz ve çözüm yollarını projelendiriyoruz. Önümüzdeki süreçte programımızı ve tanıtım toplantımızı detaylıca yapacağız. Ayrıca daha öncede açıkladığım gibi Çekmeköy’de yerel seçimlerde başarıya ulaşmak için aday olmasamda sahada olacağıma, sizlerle birlikte yürüyeceğime burada söz veriyorum” dedi.

Basın toplantısında kalabalık partililer ve vatandaşlar Muştu’yu yalnız bırakmadı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.