BAŞKAN TUTUK KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR « Belediyelerden Haberler

13 Mayıs 2024 - 07:16
DOLAR
EURO
G.ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN

BAŞKAN TUTUK KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN TUTUK KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

08 Şubat 2024 - 10:49

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine devam etti. Kurum ziyaretlerine Yalova Valiliği ile başlayan Başkan Tutuk, teşkilat ekibiyle birlikte İŞKUR ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirdikleri kurum ziyaretlerinin diğer durağı İŞKUR oldu. Tüm birimleri itina ile gezen heyet, personele işlerinde başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu. İŞKUR’un ardından Başkan Tutuk ve teşkilat mensupları, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman işbirliği içinde olduklarını belirten Başkan Tutuk; “Kamu kurum ve kuruluşları şehrimizin bel kemiğidir. Ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizle her zaman halkın yararına olacak faydalı işler yapmak için çalışıyoruz. Ziyaretlerimizde istişarede bulunarak bağlarımızı güçlendiriyoruz. Yalova’mıza katkı sağlaması amacıyla attığımız her adımda kurum ve kuruluşların desteğini arkamızda hissediyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.